image0.png

 Camilla Måhl

"Camilla heter jag och har två hundar av rasen Border Collie, Exx och hans son Cap.
Tillsammans med Exx tävlar jag lydnad i högsta klassen, klass 3 och tränar för att ta en plats i det svenska landslaget. Vi är tillsammans kvalade till lydnads SM 2020, Exx första SM och mitt fjärde. Jag har tidigare år tävlat lydnads SM tillsammans med min BC Krim som idag bor hos min syster.
Förutom lydnaden så famlar vi runt i vallhagen som nybörjare, där både jag och Exx håller på att utvecklas med målet att tävla lite under 2020.
Lille Cap hänger mest med på våra äventyr just nu och förbereder sig inför sin lydnadskarriär. 

SELCH Agdalavallarnas Rex ”Exx”
Border Collie hane född 2016.06.15
Tävlar: Lydnadsklass 3

Ilmiliekin Kontio ”Cap”
Border Collie hane född 2019.07.23"

image2-2.jpeg

Tobias Sjöberg

"För 17 år sedan gick jag min första agility kurs. Sen dess har jag tränat upp 3 hundar från grunden och erhållit meriter både på hemmaplan i Sverige och internationellt.

Jag har varit med i landslaget sedan 2014 med min Border collie Rozz och tillsammans har vi tagit flera medaljer på European Open, Nordiska Mästerskapen och World Agility Open. Vi har även deltagit på VM både individuellt och i lag."

 

Lilly Leete

"Jag har haft hund hela livet och började i tidig ålder att tävla i junior handling och hundutställning med goda resultat. På senare år började jag även tävla i freestyle och så småningom även i agility! 

Jag började min agilitykarriär med mina 2 shetland sheepdogs, har sedan kvalat till och tävlat SM med vår border collie Rozz, men numera är det fullt fokus på mitt yngsta stjärnskott - Border collien Tips vars karriär har börjat helt fantastiskt och lovande!"

image1.jpeg