IMG_4702 2.JPG

Friskvårdskontroll/

Utredning

Alla hundar mår bra av friskvård, tack och lov behöver inte alla hundar rehabilitering.

Men är olyckan framme så hjälper vi dig med att individanpassa ett träningsupplägg/rehabplan för att ge din hund det bästa förutsättningarna. 
När du kommer hit första gången kommer vi att gå igenom din hunds röresleapparat genom att titta på hundens rörelser samt göra en fysisk undersökning. Syftet är att få en förståelse för din hunds fysiska förutsättningar samt sätta in eventuella åtgärder vid upptäckt av skada. 

Bokar du en friskvårdskontroll inkl. behandling (60 min) får du med dig rekommendationer hem samt eventuell behandling som behövs vid samma tillfälle. Är du endast ute efter en kontroll av din hunds fysiska status i rörelseapparaten bokar du endast en friskvårdskontroll (45 minuter).

Har ni besökt veterinär redan och fått en diagnos är det toppen om ni mailar/tar med journalkopia och ev. remiss.

När ni kommer hit på remiss sker behandling alltid i samråd med remitterande veterinär.

 
Friskvårdsträning

Allt fler hundägare ser fördelarna med att i förebyggande syfte friskvårdsträna sina hundar. Att bygga upp sin hunds muskulatur, koordination, kondition, balans och kondition.
Precis som vi människor behöver hundar också få möjligheten att få vara och förbli den bästa versionen av sig själva och det är aldrig för tidigt eller för sent att börja träna.

Vi gör regelbundna kontroller på din hund och hjälper er att nå era mål, oavsett om ni har tävlingssäsongen framför eller bara vill ha en frisk familjehund som skall hålla i många år framöver.
 

IMG_4701.JPG