top of page
IMG_2104 2.JPG
IMG_2099.JPG

Rehab introduktionstid

Efter en operation eller skada är rehab många gånger ett måste för att hunden skall komma tillbaka till ett så rörelsefritt och smärtfritt liv som möjligt.

En operation/skada är ofta både omskakande och kräver en hel del justeringar i vardagen, vilket såklart är påfrestande för både ägare och hund.

När en hund är nyopererad och många gånger då rörelsebegränsad, så kan nya saker som skall introduceras kännas extra svåra. Många gånger kan även hundars egenskaper såsom rädsla , stress eller skärpa också förstärkas i samband med detta.

För att hunden skall känna sig trygg behöver hunden känna kontroll och förutsägbarhet över vad som skall hända i hundens vardag.

Vår erfarenhet är att det finns få saker vi inte kan introducera och lära våra hundar så länge vi tar hänsyn till varje individs förutsättningar.

Att då innan operation/skada fått besöka rehabet, träffa personalen här och prova på några av det saker som kommer vara hundens vardag ett tag framöver kan underlätta mycket för hunden.

Efter en operation finns det mycket som hundägaren kan göra hemma första tiden innan det blir dags för att boka tid för sitt första rehabbesök.

Tanken med denna tjänst är att både ägare och hund skall känna igen övningarna redan innan operation så att man snarast möjligen kan komma igång, men också för att hunden skall känna igen sammanhanget och övningarna innan den skall opereras.

Tid: 60 min

Pris: 950 kr

bottom of page