top of page
IMG_3471.JPG
IMG_4202.JPG

Optimering av hundens rörelseapparat

Hundens rörelser och muskeluppbyggnad är avgörande för en god livskvalitet men också för att kunna prestera till max.

Genom att få en förståelse för hur hundens kropp fungerar och insikt i vad som kan främja just din hunds rörelseapparat, kan vi som hundägare bli bättre på att träna smart för att nå bästa resultat.

Genom denna kurs vill jag förmedla den kunskap som jag själv önskar att jag hade som hundägare innan jag började arbeta med hundfysioterapi.

Det handlar inte om att göra stora förändringar i livet eller äga en massa redskap, utan att få kunskapen för att kunna ge min hund de bästa förutsättningarna för att vara den bästa versionen av sig själv.

Kursen är fördelad på tre tillfällen där vi kommer varva teori med praktik. 

Kursen vänder sig till dig som har lite eller ingen tidigare erfarenhet av ämnet.

Vi kommer att titta på alltifrån hur hundens kropp fungerar rent teoretiskt, hundens rörelsemönster och funktion samt titta på övningar att arbeta med för att optimera funktionen av hunden rörelseapparat.

Tillfälle 1

-  Vi kommer djupdyka i hundens rörelser  och hur vi arbetar för att bibehålla eller förbättra rörelsemönster. Vi kommer också titta på vilka övningar som kan passa för det resultat jag är ute efter.

Tillfälle 2

- Hundens muskeluppbyggnad och träningsplanering, och hur arbetar jag med riktad träning för det ändamål jag är ute efter.

Tillfälle 3

- Praktiskträning och massage

Datum: 7 nov, 14 nov  samt 21 nov 17.30-19.30

Antal tillfällen: 3 x 2 h

Pris: 2100 kr

Instruktör: Elinore Nordin

Antal deltagare: 6 stycken deltagare med hund

IMG_3549.JPG
bottom of page